Touhukas sunnuntai

Taidan olla kummallinen tai muuten poikkeava, mutta minä ihan oikeasti rentoudun siivotessani ja touhutessani? Mitä enemmän hiki, sitä rentoutuneempi olo. Puoliso ainakin tuntuu ajattelevan, ettei kaikki ole ihan kohdallaan, kun kerron rentoutuvani häärätessäni.

Tänään rentouminen alkoi heti aamusta. Aamukahvia juodessani katselin ikkunoita ja pihaa "sillä silmällä" ja pian siirryinkin hommiin. Terassi on nyt "lumivapaata vyöhykettä", ikkunat pesty ja muutenkin on taas kerran vähän järkkäilty ja järjestelty. Nyt odottelen vain lämpöisiä kevätpäiviä, että viimeisetkin lumet kukkapenkeistä sulavat ja voin keskittyä niiden uudistamiseen. Niin paljon hommaa niissäkin...

Terassilla voisi pitää vaikka pienet kevättanssiaiset :)





Etupihallakin alkaa pikkuhiljaa olla aika keväistä. Tosin rodon tilanne on hiukan huolestuttava. Painava lumi oli katkaissut vanhasta pensaasta ison oksan, jonka tänään sidoimme, mutta saattaa olla ettei siitä ole enää apua. Hornbeckin 'täti' seisoo kuitenkin tukevasti paikallaan :) 







Kommentit

  1. ååh herre gud kun oot energinen serkkuseni!!!! tuu meille jatkamaan touhuumista............mie en oo vielä tehnyt mitään ulko hommia, keskiviikkona meille luvassa +15 joten ehkä silloin????
    Tarja

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!