Raikas kurkkugazpacho ja muuta syötävää...

Saimme tiistaina Villalle yökylään odotettuja vieraita - tämän ihanan paikan "luojat", pääpuutarhurin ja hänen oikean kätensä, ideoidensa toteuttajan, todellisen moniosaajan. 
Meitä yhdistää Villan ja kaiken kauniin ihailun lisäksi syöminen - tykätään jokainen hyvästä ruoasta ja sen valmistamisesta. Joten syömiseksihän se sitten taas meni :D 
         
Näistä aineksista syntyi alkuruoka. Kolme kurkkua, kaksi avocadoa, sipuli, valkosipulin kynsiä (maun mukaan), limemehua, suolaa ja kolme kourallista yrttejä (minttu, basilika ja vesikrassi) ja vettä.
Kaikki sauvasekoittimella sileäksi ja tarjolle tuoreen maalaisleivän kera. Helppo ja maistuva kesäinen alkuruoka.
                                         
                                         
Pääruokana tarjosimme kuhanyytit, joita ollaan ennen aikaisemminkin laitettu mm täällä http://annenkotonajapihalla.blogspot.fi/2016/06/kuhanyytit.html
                                         
Kahvin kanssa nautimme superhelppoa "mansikkaista keikauskakkua". Heittelin valmiin torttupohjan (kostutin sen etukäteen) päälle pihalta kerättyjä mansikoita, jäätelöä, marenkeja ja kermavaahtoa. Kuvaa ei ehditty ottaa :)

Palan painikkeeksi nautittiin vielä muutamat juustot.
Loppuilta sujui rattoisasti jälleen kerran yatzin parissa, jonka kiemurat minäkin alan pikkuhiljaa oppia.

Kiitos hauskasta seurasta - ja kaikesta muustakin <3

Anne 





Kommentit